Fermentáló Workshop – ősi savanyítási módszer
Fermentáló Workshop Veszprémben – Gyere és Tanuld Meg a Savanyúságok Készítésének Művészetét!
Fermentálás, avagy hogy álljunk neki a savanyúságok készítésének…
Kedves Tagok!
Te is régóta szemezel a fermentálással, de nem tudod, hogyan kezdj neki? Talán már hallottad is, hogy „Egyél fermentált ételeket, mert könnyen elkészíthetők, tápanyagban gazdagok és nagyon finomak.” Most itt a lehetőség, hogy mindezt megtapasztald és elsajátítsd a fermentálás alapjait!
Ha érdekel a téma, várunk szeretettel június 29-én, szombaton 10:00 órakor tartandó workshopunkra, ahol mindent megtudhatsz a fermentálás csodás folyamatáról. Sőt, elkészítheted saját, egyedileg választott, tartósítószer-mentes savanyúságodat is! Ez az esemény egy kiváló alkalom, hogy közelebbről megismerkedj a fermentálás tudományával és gyakorlatával, mindezt barátságos és támogató közegben. A részvételhez semmilyen előzetes tudás nem szükséges, csak Te kellesz hozzá, mi pedig biztosítjuk a többit. A helyszínen minden szükséges eszközt és alapanyagot rendelkezésedre bocsátunk, így csak a lelkesedésedet és a jókedvedet kell magaddal hoznod.
FONTOS! Az eseményre előzetes regisztráció szükséges. Kérjük, hogy legkésőbb június 25-ig jelentkezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén:
Email: info@admin
Telefon: 06-30/586-0278
Helyszín: 8200 Veszprém, Budapest út 75. (Jupiter Center)
A programot Fábián Andi, a FitnessHero vezetőjének a közreműködésével tartjuk.
Mi ott leszünk. És Te?
Csatlakozz hozzánk, és tanuld meg, hogyan készíthetsz otthon is finom és egészséges savanyúságokat! Várjuk szeretettel jelentkezésedet és reméljük, hogy együtt fedezhetjük fel a fermentálás világát!
Barátsággal,
A Roll Natural Csapata
A facebook eseményt itt olvashatod.